Építészeti tanulmányaimat a győri Széchenyi István Egyetemen folytattam, építész tervező szakon.  Az egyetemi évek alatt szereztem meg igazi elhivatottságomat e mérnöki/művészeti szakma irányában -fiatalkori rajz iránti szenvedélyemet itt egy új dimenzióval bővíthettem. Az egyetem mellett szaktársaimmal több nyugat-magyarországi pályázaton is sikerrel részt vettünk.
Idővel az iskola teoretikus tervezési folyamatait kiegészítve egy helyi – komáromi – építész irodában már reális tervekkel is volt lehetőségem foglalkozni – kezdetben főleg családi házak látványtervezéseibe segítettem be, később többlakásos és nagyobb területet átölelő projektekben is részt vehettem. Diplomamunkámat egy helyi probléma megoldásának szenteltem, a Duna-part és Komárom város szeparálódásának feloldására.
Az egyetem elvégzése óta a már fent említett irodánál kaptam fix munkalehetőséget Csémy Olivér és fia, Krisztián vezetésével. Itt készült projektjeink főleg családi házak, és belsőépítészeti tervek, de a hétköznapokból kitekintve időnként egy-egy pályázatra is lehetőség adatik. Részt vettünk többek közt a Milánói világkiállítás Magyar pavilonjának megtervezésére szánt pályázaton, valamint a budapesti liget építész-fotómúzeum kettősére is leadtuk elképzeléseinket.
Munkáimban előnyben részesítem az egyszerű építészeti eszközök és természetes anyagok egységét, azok változatos formai megjelenését.

Munkáim:

 

 Leírás a munkákhoz:

1, 2       Bence – hegyi kilátó, pályázat, Velence 2015
3, 4, 5  Diplomamunka, Komárom 20136, 7, 8  Milánó expo, pályázat 2013
6,7,8    Milánói expo pályáyat 2013
9, 10    Zara belsőépítészeti látványterv Győr 2012